Úvěry pro podnikatele

Podnikáte a chcete, aby Vaše podnikání bylo efektivnější? Využijte úvěr, pomocí kterého navýšíte kapitál firmy a tím zvýšíte váš zisk. Úvěr pro podnikatele je speciální typ úvěru, který Vám splní sny o podnikání.

Kromě úvěrů pro podnikatele, které nabízejí běžné banky, můžete získat i úvěr pro podnikatele v nebankovních společnostech, které se určitě nevyplatí a jsou využívány pouze v případě, kdy nemáte jinou možnost získání úvěru než v nebankovní společnosti. Hlavně z důvodu, že máte negativní záznamy v bankovním registru.

Úvěr pro podnikatele v bance nebo nebankovní společnosti

Úvěry z bankovních institucí jsou poskytovány subjektům, které mají minimálně dvouletou historii. Jedná se o bezúčelovou půjčku, takže nemusíte dokladovat bance, na co jste peníze použili. Podnikatel, který žádá o úvěr, by měl mít kladné výsledky v daňovém přiznání a být bez závazků vůči státu. Pokud má podnikatel záznam v bankovním registru, nemá nárok na úvěr v bance.

Nebankovní úvěr je vyřízen rychleji a někdy stačí, aby byl podnik na trhu pouze 3 měsíce. Je poskytnut i v případě, kdy má podnikatel nízký příjem, který vyplývá z daňového přiznání. Na druhé straně je ohodnocena vyšší úrokovou mírou a má vyšší RPSN (roční procentní sazba nákladů).